Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@11:16:53 GMT

پیش بینی بروز پدیده گرد و غبار در استان همدان

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۳۲۸۴۷

پیش بینی بروز پدیده گرد و غبار در استان همدان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان پیش بینی کرد طبق تجربه سالهای قبل، این استان در ماه‌های خرداد و تیر با افزایش میزان گردو غبار مواجه شود و این موضوع استان را تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان و به نقل از روابط عمومی محیط زیست همدان محسن جعفری نژاد بسطامی افزود: در ماه های فروردین و اردیبهشت به دلیل وجود رطوبت و بازندگی این پدیده کمتر دیده می شود اما با گرم شدن هوا به دلیل ورود گرد و غبار با منشا کشورهای همسایه استان همدان نیز از این موضوع متاثر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: منشا توده های گرد و غبار استان همدان، کشور عراق است و بیشتر از جنوب و غرب استان وارد می شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان ادامه داد: گرد و غبار ابتدا اسدآباد و نهاوند را با غلظت بیشتری تحت تاثیر قرار داده سپس وارد شهرستان های شمالی می شود که در این شهرستان ها میزان غلظت گرد و غبار کمتر می شود.

جعفری نژاد بسطامی گفت: مطالعه سیاهه انتشار آلودگی در شهر همدان با اعتبار ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی با هماهنگی سازمان حفاظت محیط زیست صورت می گیرد و تا پایان تیرماه به پایان می رسد.

وی خاطرنشان کرد: با این گزارش می توان آماری مبنایی از کیفیت هوای شهر همدان و منابع متاثر از آن به دست آورد تا مبنای برنامه ریزی های بعدی قرار بگیرد.

طبق آخرین گزارش ارائه شده از سوی معاون محیط انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان شاخص کیفی هوای استان تا اواخر دی ماه سال گذشته در ۷۲ روز برای گروه های حساس شامل سالمندان، کودکان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای ناسالم و آلوده بوده است.

سید عادل عربی به ایرنا گفت: بیشتر آلودگی هوای استان و کیفیت نامطلوب شاخص آلایندگی مربوط به چهار شهرستان همدان، ملایر، نهاوند و کبودراهنگ بوده و شاخص کیفی هوای ۶ شهرستان دیگر استان در وضعیت پاک و سالم قرار داشته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان پدیده گرد و غبار در استان همدان حفاظت محیط زیست استان همدان گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۲۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • طبیعت و هوای بهاری همدان
  • رگبار باران و وزش باد، پدیده غالب پایان هفته قم
  • هوای همدان تا شنبه بارانی است
  • صدور هشدار سطح نارنجی شماره دو در اردبیل
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار